JDT vs Ceres Jualan Tiket Mula Dibuka


Pertemua pasukan JDT dan Ceres pada 17 Mei ini akan menyaksikan satu lagi peluang pasukan tanah air untuk meraih kedudukan dalam Piala AFC 2017.

JDT merupakan satu-satunya pasukan yang sangat struggle untuk melonjak naik ke persada antarabangsa dan sekaran ini menjadi tonggak negara untuk membawa Malaysia memasuki FIFA akan datang.

Presideng FAM, Tengku Mahkota Johor memberi jaminan bahawa prestasi bola sepak negara akan ditingkatkan dan itu dapat dilihat dengan kesungguhanya melalui pasukan Johor Southern Tiger yang dipengerusikanya.

Perlawanan JDT dengan Ceres Negros yang bakal berlangsung di Stadium Tan Sri Dato Hj Hassan Yunos, Larkin minggu ini sekali lagi menentukan kedudukan JDT dalam carta Piala AFC.

Terkini, tiket perlawanan itu mulai dijual 9:00 pagi 15 Mei di kaunter tiket stadium dan penyokong JDT dari dalam dan luar negeri Johor tidak henti untuk mendapatkanya. Harga tiket yang dijual ialah RM13.00 untuk setiap open seating. Para penyokong juga boleh mendapatkan tiket melalui online di pautan ini.

Pautan Live Perlawanan:

Saksikan live streaming JDT vs Ceres 17 Mei 2017

0 comment... add one now